Se încarcă...


Ștergerea se face în aplicație (pe site sau pe Android), odată ce ești conectat.
Conectează-te
Deschide-le și conectează-te cu adresa de email și parola contului tău sau prin Facebook.
Securitate deschisă
Mergi laContul meu → Securitate(meniul contului, apoi fila Securitate).
Confirmă ștergerea
Alege "Șterge contul meu", apoi tastează numele tău de utilizator pentru a confirma. Acest lucru nu poate fi anulat: nu vei mai putea să te conectezi cu acel email.
Odată ce ștergerea este confirmată, ștergem în special:
Pentru securitatea serviciului și atribuțiile legale, putem păstra o evidență minimă după ștergere:
Dacă nu mai poți să te conectezi, scrie lacontact@entremotards.comcu adresa de email a contului. Poți citi șiPolitica de confidențialitate.