Ładowanie...


Usunięcie odbywa się w aplikacji (stronie internetowej lub aplikacji na Androida), gdy już się zalogujesz.
Rejestrowanie
Otwórz mikro i zaloguj się za pomocą e-maila i hasła do swojego konta lub przez Facebooka.
Otwarte bezpieczeństwo
Przejdź doMoje konto → Security(menu konta, potem zakładka Bezpieczeństwo).
Potwierdź usunięcie
Wybierz "Usuń moje konto", a następnie wpisz swoją nazwę użytkownika, aby to potwierdzić. Tego nie da się cofnąć: nie będziesz już mógł zalogować się za pomocą tego e-maila.
Po potwierdzeniu usunięcia usuwamy w szczególności:
Ze względu na bezpieczeństwo usługi i obowiązki prawne możemy przechowywać minimalny rejestr po usunięciu dokumentacji:
Jeśli nie możesz się już zalogować, napisz docontact@entremotards.comz adresem e-mail z kontem. Możesz też przeczytaćPolityka prywatności.